LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
30 jul. 2019
Categories
Cultura
Festes i fires
General

10è aniversari del Jazz al Jardí

L’Associació Musical del Pirineu (AMUP) i l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa estan acabant de preparar una edició commemorativa del Jazz al Jardí de la Pobla de Segur en motiu de la 10a edició del certamen, consolidat ja dins l’agenda cultural pallaresa. La data escollida és el divendres 2 d’agost a les 22h.

Aquest festival de jazz, que va començar a caminar l’estiu del 2010, se celebra habitualment als jardins de Casa Mauri, tot i que aquest any es muda i es trasllada uns metres més enllà, a la plaça de l’ajuntament. I és que l’envergadura d’aquesta edició és considerable: l’organització té previst portar tots els artistes que han actuat en les nou edicions anteriors.

Entre els músics presents a l’edició d’aquest any destaquen Andrea Motis, Joan Chamorro o Ricard Gili, líder de La Locomotora Negra, així com la Original Jazz Orquestra, una big bandformada per una vintena de músics. L’organització, que espera l’assistència d’unes 600 persones, ja ha posat a la venda les entrades, que es poden trobar entre els 14 i els 40 euros.

Micromecenatge per sufragar el festival

Conscients de l’esforç econòmic que suposa l’organització d’un festival d’aquestes característiques, l’AMUP i els Raiers han posat a disposició del públic una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami perquè tothom que ho desitgi col·labori amb la seva aportació. El podeu trobar fent clic en aquest enllaç.