LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
16 abr. 2020
Categories
Esports
General
Infants i joves

La Pobla prepara una jornada esportiva solidària virtual

El proper dissabte, la Pobla farà 12 hores d’esport consecutiu virtuals amb l’objectiu de fer un donatiu a la campanya #joemcorono, per a l’assaig mèdic que està duent a terme l’equip de metges i investigadors, entre els quals hi trobem el dr. Bonaventura Clotet o l’epidemiòleg Oriol Mitjà,  de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Aquests, estant duent a terme un assaig clínic pioner, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte, també s’està treballant en una vacuna contra el virus.

Aquesta jornada, que es durà a terme de nou del matí a nou de la nit, comptarà amb activitats per a tots els públics: escalfament, spinning, gimnàstica de manteniment, zumba, pilates, yoga, una xerrada de nutrició o una entrevista a Núria Picas, entre d’altres. Totes les activitats les duran a terme, voluntàriament, professionals esportius de la Pobla o vinculats al municipi i seran retransmeses en directe pels canals d’Instagram i de Youtube de l’Ajuntament de la Pobla. Eloi Tirvió, regidor d’esports, explica: “Creiem que després de cinc setmanes de confinament, una jornada esportiva ens pot ajudar a tenir un dia diferent i això també ho hem tingut en compte: poder oferir als poblatans i poblatanes un seguit d’activitats que els facin sentir actius i, alhora, solidaris”

L’Ajuntament de la Pobla, d’entrada, farà un donatiu de 1.000€, i augmentarà el donatiu en 500€ més en funció de la participació a les diverses activitats que es proposen. Per cada participant als directes, l’Ajuntament donarà 1€, amb una aportació màxima de 500€. A part del donatiu de l’Ajuntament, també es convida a les persones que participin a la jornada a fer el seu donatiu a través de la pàgina web www.yomecorono.com.

Aquesta és una iniciativa dels pressupostos participatius de joventut de l’any 2019 que s’havia de realitzar aquest mes d’abril i que, donada la situació actual, l’Ajuntament ha decidit reconvertir-la a una jornada solidària virtual.