LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
7 maig 2019
Categories
Informació municipal

Els comerços de la Pobla se sumen a la campanya “A bon mercat”

Aquesta primavera s’ha organitzat des dels ajuntaments de la comarca una acció enfocada a promoure l’activitat comercial i de serveis de la comarca i posar en valor el comerç de proximitat. Es tracta d’una campanya de promocions, ofertes i descomptes a la qual s’han acollit un centenar de botigues i restaurants dels municipis de Tremp, la Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà, que es durà a terme els dies de mercat en cada una d’aquestes poblacions.

La campanya comença el dimecres dia 15 de maig a la Pobla. A partir d’una sèrie de materials gràfics i informadors als mercats, els visitants i usuaris dels mercats de venda no sedentària podran conèixer millor el comerç local i gaudir-se de diferents promocions, des de descomptes, obsequis, vals per a compres posteriors… fins a menús especials de dia de mercat o sortejos a final de campanya.

Aquesta acció forma part d’un projecte que l’Ajuntament de Tremp desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la comarca, i que pretén millorar la competitivitat del sector del comerç del Pallars Jussà, així com posicionar-lo i contribuir a fer que sigui la primera opció de compra entre la població.
Aquestes són les ofertes que trobareu a la Pobla:

 

Arran d’Herba Vine a fer un tractament o una compra i et convidem a tastar una de les nostres tisanes
Bar Gemma Els dimecres A bon mercat, et convidem al cafè (amb els menús de migdia)
Bar Pizzeria Dani Venda de la rifa del mercat amb La Ganxa
Cal Tomàs Obsequis i descomptes per compres superiors a 20€, 40€ i 60€”
Carnisseria Bellera A partir de 20€ de compra 10% de descompte i per més de 50% tb obsequi
Confeccions Bertran Descompte del 15% en diferents articles (estigues atent a les nostres xarxes socials per conèixer els detalls de cada setmana A bon mercat)
El Bosc 5% descompte en cosmètica natural certificada i complement dietètic
El Rebost de La Pobla Acosta’t a la nostra botiga i amb la teva compra podràs gaudir d’un tast de diferents productes cada dimecres de mercat.
Electrodomèstics Fuentes Casanova “A bon mercat”, per cada 30€ de compra a taulell (iva inclòs) te’n descomptem 6! (Promoció vàlida per a material elèctric, il·luminació, petit electrodomèstic i piles)
Ferreteria Lloan Amb 4 tiquets de compra dels dimecres “A bon mercat” entraras al sorteig d’un obsequi
Guàrdia carns i embotits + Restaurant La Cuineta Amb el tiquet de compra de la carnisseria Guàrdia, el mateix dia  10% de descompte al dinar a La Cuineta.
La Ganxa Venda de dècims d’un número del sorteig del dijous cada dimecres de mercat i rifa final d’una desena a l’acabar l’acció “A Bon Mercat” entre tots els que han comprat el dècim durant les 8 setmanes. Preu: 3€
Llibreria Chalamanch Els usuaris del mercat setmanal es podran gaudir d’un descompte del 5% en llibres i 10% en papereria
Perruqueria Teresa Descompte d’un 15% en els productes de perruqueria i estètica, els dimcres “A bon mercat”
Pirineu Emoció Entre les compres efectuades els dimecres A bon mercat, sortejarem una maleta en finalitzar la campanya
Postres de Músic Vine els dies de mercat i degusta els nostres productes (cada dimecres un producte diferent) i a més participa al sorteig d’un lot “Postres de Músic” que es farà el dimecres 10 de juliol
Single Woman & Man Vine els dimecres A bon mercat i per cada compra segella la butlleta que et donarem. A final de campanya entraras al sorteig d’un lot!