LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
10 set. 2018
Categories
General

El Casal Cívic engega el curs amb una programació per a tots els públics

Amb l’arribada del setembre es tornen a posar en marxa un ampli ventall d’activitats per a tots els públics al Casal Cívic de la Pobla de Segur. Des de l’Ajuntament hem organitzat 3 cursos trimestrals: Costura, Crea el teu grup de teatre i escacs per a tots els públics. A més, també hem programat 4 tallers específics de curta durada: una monogràfic de cuina per aprendre a fer sushi, un especial per a infants de taronges de Nadal, un curs de grafitti per a joves i un curs de xarxes socials per a comerços, organitzat conjuntament amb l’ACIP. Des del Casal Cívic també s’han programat activitats per als infants, com un taller d’scrapbooking  i un de masterxef i per als adults, per exemple, de sucs i batuts verds o de sardanes. Podeu trobar tota la programació completa al web de l’Ajuntament, al Facebook o al mateix Casal Cívic, on es fan les inscripcions.

Aquesta iniciativa va nèixer a principis d’any amb la transformació del Casal d’Avis en un Casal Cívic amb la voluntat de convertir-lo en un espai intergeneracional que ofereixi una agenda d’activitats d’oci per a tots els públics. Aquest procés de transformació té com a objectiu que les persones grans puguin gaudir d’un envelliment actiu i, alhora, crear uns espais intergeneracionals on poder crear un projecte col•lectiu.

Des de l’Ajuntament uns animem a participar de les activitats programades per així aconseguir que la transformació d’aquest espai sigui una realitat.

Podeu fer les inscripcions a través del correu joventut@lapobladesegur.cat o al mateix Casal Cívic, a partir del 12 de setembre. Les activitats organitzades per l’Ajuntament que tinguin un cost caldrà pagar-les fins a una setmana abans a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. Si no s’ha seguit aquest procediment la inscripció quedarà anul·lada.