LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
23 març 2017
Categories
Natura
Turisme

Disponible la nova edició del Plànol de Senders de Collegats-Boumort

El nou plànol incorpora els itineraris que segueix “El Cinquè Llac” al seu pas per Collegats i informació geològica aportada pel Projecte Geoparc.

Des d’avui ja podeu trobar a l’Oficina de Turisme de la Pobla la nova edició del plànol de senders de Collegats-Boumort. Aquesta reedició ha comptat amb la col•laboració de la Reserva de Boumort, El Cinquè Llac que hi ha plasmat l’itinerari que segueix al seu pas per Collegats, i el Projecte de Geoparc Conca de Tremp – Montsec que ha ampliat la informació geològica sobre Collegats i els Rocs de Queralt.

Collegats-Boumort és un projecte de custòdia del territori i desenvolupament local centrat en l’entorn dels espais naturals Collegats-Rocs de Queralt i Serra del Boumort. L’objectiu del projecte, promogut per l’Ajuntament de la Pobla de Segur, és dinamitzar l’aprofitament dels recursos naturals, l’ecoturisme i la creació d’ocupació local. El projecte inclou accions com la recuperació de senders que conformen una xarxa de 40 quilòmetres d’itineraris per fer a peu o en bicicleta, la creació d’aquest plànol de senders, la creació i consolidació de la marca turística Collegats-Boumort, l’elaboració d’un catàleg turístic “Què pots viure a Collegats i Boumort?”  i la realització dels vídeos promocionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Name *