LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
28 nov. 2019
Categories
Cultura
Esports
Festes i fires
Turisme

Dissabte dia 7 estem de Fires!

El dissabte 7 de desembre estem de Fires a la Pobla! A la plaça de l’Arbre trobareu la Fira de Nadal i al poliesportiu la Firaski i Mercat a 2a mà d’esquí, muntanya i escalada.

La Fira de Nadal es celebrarà d’11.00 a 20.00 h a la plaça de l’Arbre. Hi trobareu productes agroalimentaris de proximitat, artesans i nadalencs. També hi haurà taller infantil “Dolços de Nadal, decora el teu plat!”, gimcana literària a càrrec d’Alba Jussà, elaboració i tastet de caldo de Nadal a càrrec de la Moixarronera i actuació de música tradicional.

La Firaski i Mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada, organitzada pel CEPS, es celebrarà de 10.00 a 20.00 h al poliesportiu municipal. Hi haurà estands d’empreses i entitats relacionades amb el món de la natura i la muntanya i venta de material de 2a mà. Durant el dia hi haurà tallers infantils, servei de bar, lloguer de bicicletes, entre altres. Podeu trobar més informació aquí.

En el marc de la Firaski s’ha organitzat la 3a edició de la RocoFiraski, competició d’escalada al rocòdrom municipal. Al matí es farà la fase eliminatòria de les categories infantils i a la tarda adults. A les 19.00 h es farà la gran final de categories infantils i obert

a. Podeu trobar més informació aquí.