LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
23 jul. 2018
Categories
Festes i fires
General

El Fem Colla torna a ser un èxit durant la Festa Major

Han estat dies intensos pels poblatans i poblatanes i és que més de 250 persones repartides en 13 colles han participat en la segona edició del Fem Colla, el concurs de la festa major en què les colles guanyen punts per participar a les activitats de la festa. Aquesta és una iniciativa que l’Ajuntament va posar en marxa l’any passat amb l’objectiu d’incentivar la participació i, alhora, fer que els poblatans i poblatanes se sentin la festa més seva.

La colla guanyadora d’aquesta edició és Amics de Tieta que, amb 190 punts, va aconseguir el primer premi, gentilesa de Roia, Carns Bastús, Cansaladeria Bellera i distribucions Portet. En segona posició, amb 173,6 punts, la Colla Kebab de Girella va guanyar un premi gentilesa de Plusfrésc, Cal Tomàs i distribucions Portet. Finalment, amb 162,4 punts, Kings Crancs va endur-se el 3r premi, gentilesa de Xarcuteria Prió, Guàrdia carn embotit i formatge i cerveseria C13.

Entre les novetats d’aquest any, hi havia el mega tobogan urbà, el gran xou de les colles o l’escalabirres que es van sumar a la ja tradicional travessa del llac o la macrogimcana de colles. La participació en tots els actes de la festa major ha estat un èxit i les colles destaquen que participar del concurs fa que visquin la festa major d’una manera més intensa i que, a més, gràcies al concurs tenen l’oportunitat de conèixer persones amb qui no s’havien relacionat mai.

La Festa Major va tenir també dues novetats importants, l’obra de teatre el Paradise, que va comptar amb més de 200 espectadors i la 1ra trobada de country que, el diumenge al matí va aplegar gent de tota la comarca.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a totes les colles participants per confiar en el Fem Colla i esperem que l’any que ve encara s’hi engresqui més gent!