LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
21 des. 2018
Categories
General
General
Infants i joves
Informació municipal

El Nadal arriba a la Pobla

Un any més, amb les festes de Nadal, la Pobla de Segur s’omple d’activitats.Diumenge 23 de desembre a l’església la coral Veus del Pallars farà un concert de Nadal solidari amb la Marató de TV3. També vindrà el pare Noel el dia 24 a les sis de la tarda, també tindrem el ja tradicional parc de Nadal del 27 al 30 de desembre i l’últim dia del parc ens visitaran els carters reials perquè tots els poblatans i poblatanes els puguin fer entrega de la seva carta als Reis d’Orient. Enguany durant els dies del Parc de Nadal també podreu gaudir d’un escape room a l’Espai Jove, un espai de lectura, quatre inflables i play station amb l’objectiu de ocnvertir-lo en un parc per a totes les edats.

Pels més valents també hi haurà una nova edició de la cursa Sant Silvestre, aquest any, el dia 29 a les cinc de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s i tots els corredors berenaran coca i xocolata en acabar la cursa.

Finalment, i amb l’any nou, arriba un espectacle de màgia el dia 3 de gener a la Sala Anna Maria Janer i, com cada any, acabarem les festes el dia 5 de gener amb la cavalcada de reis.

Esperem que gaudiu de totes aquestes activitats i us desitgem unes bones festes i bon any nou!