LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
21 març 2017
Categories
Esports
Natura
Turisme

El projecte “GPS Tourism” arriba al Pallars

La Pobla de Segur serà una de les protagonistes de l’actuació més destacada d’aquest projecte que, amb uns 595.000 euros de pressupost, millorarà de la connectivitat fluvial en els salts de Sossís (Conca de Dalt) i de l’Hostalet (Sort), a la Noguera Pallaresa, amb la construcció de passos laterals que permetran que les embarcacions de ràfting i altres tipus d’esports d’aventura puguin continuar el seu descens sense interrupcions fins el pantà de Sant Antoni. A més, la segona actuació prevista al Pallars Jussà, que compta amb uns 328.000 euros de pressupost, serà la rehabilitació de l’antiga estació de tren de la Pobla, que es convertirà en un centre catalitzador de la mobilitat sostenible. A banda de les noves dependències de l’estació de tren, les obres permetran acollir al nou edifici una oficina de turisme, un centre d’interpretació de Boumort i Collegats i un de bicicletes de muntanya.

El projecte GPS Tourism té com a objectius el foment i la promoció del patrimoni natural i cultural dels Pirineus, mitjançant el desenvolupament d’un model integral transfronterer de turisme vinculat a la mobilitat sostenible. Concretament, el projecte cerca millorar la visibilitat i promoció en els mercats internacionals de les Destinacions de Muntanya dels Pirineus vinculades a la mobilitat sostenible; l’adaptació d’infraestructures i equipaments per a millorar l’accessibilitat als actius naturals i culturals d’aquestes destinacions; i el dissenyar i implementació d’estratègies compartides de cooperació publico-privades.

Font: Pallars Digital i Consell Comarcal

Podeu consultar més informació:
http://pallarsjussa.cat/noticies/noticies/3034-gpstourism-presentacio http://www.naciodigital.cat/pallarsdigital/noticia/7178/noguera/pallares…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Name *