LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
14 juny 2017
Categories
Natura
Turisme

El sector turístic comparteix els seus projectes als espais naturals de Collegats-Boumort

Jordi Palau, Director Tècnic de la Reserva de Boumort, explica la línia turística de la Reserva als agents turístics de Collegats-Boumort.

Les empreses del sector turístic que operen a Collegats i Boumort es van trobar ahir, 13 de juny, a Gramuntill en una jornada de treball per donar conèixer els seus productes en aquests espais naturals emblemàtics del Pallars i enfortir la xarxa turística al territori. Entre els agents turístics participants hi trobem empreses de guies i activitats, allotjaments, agències de viatges, equipaments i dinamitzadors culturals, oficines de turisme, associacions professionals i productors agroalimentaris. La jornada va comptar amb la presència de productes turístics emblemàtics del Pallars com el Cinquè Llac, el Ramat de Camins i la Gran Aventura dels Pirineus.

L’activitat va incloure una pujada a pas de ruc fins a Gramuntill, una descoberta de l’entorn del Mas i un espai de treball en que les empreses van donar a conèixer els seus productes a la resta d’agents turístics del territori. Finalment es va cloure amb un dinar-espai d’intercanvi informal a base de productes del territori ofert per l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

Convocada per l’Ajuntament de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i amb participció de la Reserva de Boumort, la jornada s’enmarca dins la línia de treball “Assistència tècnica per a la valorització turística de l’espai protegit de Collegats al Pallars Jussà” finançada a través del programa “Treball a les 7 comarques” del SOC. Aquesta línia de treball dóna continuïtat al Projecte Collegats-Boumort iniciat l’any 2012 per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i que té com a objectiu dinamitzar l’aprofitament dels recursos naturals, l’ecoturisme i la creació d’ocupació local.