LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
30 ag. 2018
Categories
Festes i fires
General

Sant Joan tanca l’estiu amb la seva Festa Major

Amb l’arribada del setembre els sanjoanencs i les sanjoanenques ja ho tenen tot a punt per la seva festa major que posa punt i final a les festes d’estiu al nostre municipi. Un any més, la festa començarà el divendres amb un sopar popular i un bingo en què es sortegen premis d’allò més animal. A més, enguany hi haurà també un concurs de panxuts i panxudes.

El dissabte és el dia més concorregut de la festa, ja que es comença amb un concurs de pòquer i botifarra a les sis de la tarda i a la nit hi haurà ball amb el grup S’ha acabat que s’allargarà fins que es faci de dia amb un DJ. Durant la vetllada la comissió de Sant Joan ha preparat jocs per a tots els assistents, no us els perdeu!

El diumenge començarà amb la tradicional missa de festa major i a la tarda hi haurà activitats pels més petits i una xocolatada popular. El ball de tarda amb l’Elisabeth Majoral posarà punt i final a la Festa Major de Sant Joan de Vinyafrescal.

Aquest any no es disposa de servei de bus de la festa, així que us recordem que sigueu prudents a l’hora d’agafar el cotxe i us recomanem que, en cas d’haver begut, agafeu el camí fins a la Pobla!

Bona festa major!