LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
26 jul. 2017
Categories
Festes i fires

Gran èxit del primer “Fem Colla”

Amb 15 colles participants que sumaven 267 membres en total la primera edició del Fem Colla, el concurs de colles de la Festa Major de la Pobla de Segur ha estat un èxit. Més enllà dels números, l’augment de la participació en tots els actes de la festa, especialment diürns, ha estat notable i tots els assistents a la festa han gaudit d’un ambient festiu i popular.

Amb 366 punts la colla “Guatlles” ha estat la guanyadora del primer Fem Colla i s’endú un corder i una garrafa de licor de cassís gentilesa de Licors Portet. A només 5 punts de diferència la colla “Penya Bufalo” aconsegueix el segon lloc i la colla “Terriples”, amb 282 punts es posiciona tercera. Cal destacar també el paper de la colla “La Situación” que va ser líder durant tot el concurs fins arribar a la prova final “El Gran Joc de les Colles”, on van caure a la 5a posició. Les colles destaquen la importància de viure la Festa Major d’una manera diferent, des de dintre, amb implicació total i durant tot el dia, no només als balls de nit.

El 1r Fem Colla va començar el dimecres 19 de juliol, amb la presentació de les colles i va acabar el diumenge 23 amb el Gran Joc de les Colles, el Ball del Fanalet i un sopar de germanor entre totes les colles participants. Algunes de les activitats més concorregudes han estat la Gimcana Wipeout, organitzada per Sentebé Gym, la Pedalada Popular, la Travessa del Llac i la Doble Milla per Relleus. Des de l’organització valorem el concurs com un èxit i volem felicitar a totes les colles per la participació activa en tots els actes. Ja tenim ganes de que arribi la segona edició!