LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
30 nov. 2017
Categories
Festes i fires

La Fira de Nadal arriba plena de novetats

Ja tornem a tenir aquí la Fira de Nadal, que serà el dissabte 9 de desembre, on podreu trobar productes de proximitat artesans i alimentaris, com per exemple formatges, embotits, artesania amb cuir… una edició que arriba amb unes novetats que de ben segur no us voldreu perdre.

Enguany podreu tastar els capricis de Nadal però ho fareu d’una manera ben diferent i a més, si ho feu, podreu entrar al sorteig d’una panera de productes poblatans valorada en 200 €. Per saber què ha elaborat cada restaurador de la Pobla caldrà que entre el 6 i el 9 de desembre passeu pel seu establiment a degustar el caprici a un preu d’1,5 €; quan ho hagueu fet demaneu que us segellin el passaport i quan aconseguiu tres segells, per entrar al sorteig, només caldrà que dipositeu el passaport a la bústia que hi haurà a la Fira de Nadal. Podeu omplir tants passaports com vulgueu, com més capricis tasteu més possibilitats tindreu de guanyar la panera. També hi haurà un concurs Instagram amb el hashtag #capricisdenadal i el premi a la fotografia guanyadora serà una altra panera amb productes poblatans. A més, durant el matí, com cada any hi haurà tallers gratuïts per als més petits.

Finalment, una altra novetat de què podreu gaudir és d’un taller de còctels de productes pallaresos, una activitat gratuïta que us proposarà de crear els vostres còctels amb licors i cerveses de la Pobla. Podreu participar-hi a partir de les 17.30 de la tarda.

Us hi esperem!