LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
21 març 2018
Categories
Esports
General

La Volta Catalunya passa per la Pobla

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, la tercera prova per etapes més antiga del món, passarà per la Pobla el divendres i dissabte 23 i 23 de març. El divendres ho farà en el marc de la 5a etapa, que va de Llívia a Viella, i serà entre les 14 i 14.30h que els gairebé 250 ciclistes recorreran l’av. Verdaguer, l’av. Sant Miquel del Pui fins a travessar el pot de ferro per enfilar la N-260 en direcció al Pont de Suert. El dissabte, però, serà el dia fort de la Volta a la Pobla, ja que es disputarà un esprint intermedi a l’avinguda Estació a les 14.30 a l’alçada del número 24 d’aquest carrer. L’esprint intermedi és una prova que es disputa en la sisena etapa de la volta, que surt de Viella i acaba a Torrefarrera.

Afectacions de trànsit

El pas d’aquesta prova esportiva suposarà alteracions pel que fa al trànsit i l’estacionament durant el migdia tant de divendres com de dissabte. La Policia Local i el Mossos d’Esquadra han establert un operatiu especial de trànsit d’acord amb l’organització de l’esdeveniment.

El divendres quedarà tallada la N260 al seu pas per la Pobla de 14h a 15.10h, ja que es preveu el pas dels corredors als voltants de les 14.30h. El dissabte el tall serà a la C13 de les 13.55h a les 14.35h i, a més, també hi haurà resticcions d’aparcament a l’av. Estació, als voltants del número 24.

La “Volta” s’ha renovat aquest any amb moltes novetats, amb nous sponsors, nous maillots, nova imatge i una difusió televisiva de rècord gràcies a l’acord signat amb A.S.O, l’empresa francesa que organitza el Tour de França i que des de 2017 gestiona els drets comercials i televisius de la ronda catalana. Les imatges de la cursa es podran seguir a un total de 190 països als cinc continents.