LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
11 juny 2020
Categories
General
Informació municipal

L’Ajuntament posa en marxa l’espai de participació ciutadana “L’Ajuntament respon”

L’Ajuntament de la Pobla posa en marxa una iniciativa per millorar la participació ciutadana i la transparència. Es tracta de “L’Ajuntament respon”, un espai de participació ciutadana que es durà a terme cada quatre mesos  en què els membres del consistori parlaran dels plans, projectes i actuacions que s’estan desenvolupant, així com respondran els dubtes, preguntes i inquietuds dels poblatans i les poblatanes. “Amb aquest espai de participació volem generar un canal de comunicació amb la ciutadania on explicarem algunes de les qüestions més rellevants de la gestió municipal, amb l’objectiu de ser més transparents amb els nostres veïns i veïnes, explica Josep Maria Tirbió, regidor de participació ciutadana.

Aquesta era una iniciativa que s’havia de dur a terme l’última setmana de març de manera presencial però que es va haver d’anul·lar a causa de la pandèmia de la COVID-19. Sílvia Servent, regidora de noves tecnologies, explica: “Veient que les trobades amb persones en espais tancats segueixen sent un risc, hem decidit aprofitar les noves tecnologies i retransmetre l’acte a través de Youtube, com ja es va fer amb el ple”. Així doncs, aquesta iniciativa serà, de moment, virtual i tindrà dues parts: d’una banda, des de l’equip de govern, s’explicaran diverses qüestions referents a les actuacions realitzades els darrers 4 mesos a la Pobla i, de l’altra, es respondran les preguntes rebudes a través de participaciociutadana.lps@gmail.com. A més, tots aquells que segueixin l’emissió en directe podran formular les seves preguntes a través del xat del directe de Youtube i l’equip de govern mirarà de respondre a totes aquestes inquietuds.

La primera edició de l’Ajuntament respon tindrà lloc el proper 19 de juny a les 19h al canal de Youtube de l’Ajuntament. Podeu seguir la sessió aquí: