LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
15 març 2019
Categories
General
Informació municipal

Servei alternatiu FGC. 18 de març a 5 d’abril

Amb motiu de tasques de manteniment de la  unitat 331.02, s’interromprà el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur de la línia Lleida-La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), realitzant el servei de la línia LPS amb només una UT en el següent calendari :

  • Del 18 de març a 5 d’abril, ambdós inclosos

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, les següents circulacions també es veuran substituïdes per un servei d’autobús:

  • De dilluns a dijous : Tren amb sortida a les 05.25 h de Lleida-Piri­neus i tren amb sortida a les 19.30 h de La Pobla de Segur
  • Divendres : Tren amb sortida a les 05.25 h de Lleida-Piri­neus i tren amb sortida a les 21.22 h de La Pobla de Segur
  • Diumenges i festius: Tren amb sortida a les 19.00 h de La Pobla de Segur.