LAPOBLADESEGUR.CAT

Ajuntament

Serveis municipals

CONTACTE

Ajuntament de la Pobla de Segur

ON ESTEM
  • Av. Verdaguer, 35
    La Pobla de Segur

Àrea de Joventut

La regidoria de joventut s’encarrega de:

  • Gestionar l’Espai Jove situat al Casal Cívic
  • Programar activitats i tallers per a joves
  • Participació dels joves
  • Suport a les associacions juvenils
  • Suport als joves a través de la borsa de treball i dels programes de garantia juvenil
  • Vetllar per la inclusió dels joves en tots els àmbits en què es treballa des de l’Ajuntament

A més, la Pobla també compta amb el suport del Consell Comarcal a través del Dinamo Jove, un tècnic compartit de joventut adreçat i ubicat a diferents ajuntaments de la comarca amb l’objectiu de treballar conjuntament amb els i les joves i agents socials del territori qüestions relacionades en matèria de joventut.

Les principals línies de treball són l’emancipació juvenil, que engloba formació, treball i habitatge, la salut, la participació i la inclusió social. Actualment formen part d’aquest projecte els ajuntaments de La Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Talarn i Sarroca de Bellera.

Població d’entre 12 i 35 anys a la Pobla


Font: IDESCAT

Espai jove

És una sala situada al Casal Cívic on els joves poden accedir-hi lliurement dels 12 als 18 anys de dilluns a dissabte. A l’espai hi ha una taula de ping-pong, sofàs de palets, jocs de taula i una tele. L’objectiu és que l’espai es converteixi en un punt de trobada entre els i les joves del poble. Aquesta és un proposta que va sorgir arran de la primera edició dels pressupostos participatius de joventut. Les necessitats dels joves han fet que aquest espai sigui tan sols un espai de trobada, on puguin compartir estones amb els seus amics, i que els tallers i altres activitats es desenvolupin en altres espais del Casal Cívic.