LAPOBLADESEGUR.CAT

Ajuntament

Serveis municipals

CONTACTE

Ajuntament de la Pobla de Segur

ON ESTEM
  • Av. Verdaguer, 35
    La Pobla de Segur

Àrea de Joventut

La regidoria de joventut s’encarrega de:

  • Gestionar l’Espai Jove situat al pavelló municipal d’esports
  • Programar activitats i tallers per a joves al Casal Cívic
  • Participació dels joves
  • Suport a les associacions juvenils
  • Suport als joves a través de la borsa de treball i dels programes de garantia juvenil
  • Vetllar per la inclusió dels joves en tots els àmbits en què es treballa des de l’Ajuntament

A més, la Pobla també compta amb el suport del Consell Comarcal a través del Dinamo Jove, un tècnic compartit de joventut adreçat i ubicat a diferents ajuntaments de la comarca amb l’objectiu de treballar conjuntament amb els i les joves i agents socials del territori qüestions relacionades en matèria de joventut.

Les principals línies de treball són l’emancipació juvenil, que engloba formació, treball i habitatge, la salut, la participació i la inclusió social. Actualment formen part d’aquest projecte els ajuntaments de La Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Talarn i Sarroca de Bellera.

Població d’entre 12 i 30 anys a la Pobla


Font: IDESCAT

Espai jove

És una sala situada al pavelló municipal on els joves poden accedir-hi lliurement dels 12 als 18 anys de dilluns a dissabte. A l’espai hi ha un futbolí, una taula de ping-pong , sofàs, jocs de taula i una tele. L’objectiu és que l’espai es converteixi en un punt de trobada entre els i les joves del poble i que a través d’aquest es puguin dinamitzar activitats com per exemple tallers o campionats de futbolí i ping-pong.

Les necessitats dels joves han fet que aquest espai sigui tan sols un espai de trobada, on puguin compartir estones amb els seus amics, i que els tallers i altres activitats es desenvolupin al Casal Cívic. L’objectiu principal és que es facin seu l’espai i en tinguin cura i és per això que, per exemple, s’hi va realitzar un graffiti que els mateixos joves van dissenyar i pintar.