LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
10 juny 2020
Categories
General
Informació municipal

Ja estan en funcionament els punts WIFI gratuïts

Els poblatans i les poblatanes i visitants disposaran de tretze punts wifi gratuïts d’alta qualitat a espais públics exteriors. Aquesta  iniciativa s’emmarca dins el programa Wifi4EU, cent per cent subvencionat per la Comissió Europea.

La Pobla és un dels 40 municipis de Catalunya seleccionats, entre els 2.800 europeus, que reben un ajut de 15.000 euros per finançar la instal·lació de connexions wifi gratuïtes en espais públics. L’objectiu de la Unió Europea és millorar la connectivitat en el si del Mercat únic digital per garantir que tots els ciutadans europeus tinguin accés a internet i puguin beneficiar-se de serveis com ara la utilització de l’administració electrònica.

El Parc Alcalde Boixareu, la Sala Anna Maria Janer, la Plaça de l’Ajuntament, l’exterior de l’oficina de Turisme, la Piscina Municipal, l’estació d’autobús, l’edifici Raiers II, el Poliesportiu municipal, la llar d’Infants o la zona esportiva de l’Àrea són els indrets amb punts d’accés.

En el moment de connectar-se per primer cop a la xarxa wifi, els usuaris seran redirigits a una pàgina segura d’inici de sessió o portal captiu. Un cop connectats, podran navegar gratuïtament. Tot i això, es limitaran cert tipus de connexions per impedir l’ús de la xarxa per consultar webs amb contingut de risc (pornografia o incitació a l’odi, entre d’altres).