Benvinguda

Benvinguts i benvingudes a la nova web de l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

Aquesta nova pàgina té com a objectiu primordial, a l’igual que l’anterior, ésser la tarja de presentació i de presència virtual del nostre municipi dins la xarxa d’Internet. A la vegada, pretén donar a conèixer les novetats que hem introduït i a fer ferm el desig d’anar integrant progressivament el màxim de serveis municipals, permetent al ciutadà la realització de tot tipus de tràmits i consultes a l’Ajuntament.

La nostra web vol ser una veritable eina de participació ciutadana i al mateix temps afavorir i facilitar l’enllaç amb entitats, associacions, empreses i comerços, en definitiva, amb tot tipus de serveis públics i privats que vulguin gaudir de l’accés al nostre domini pobladesegur.cat.

Trobareu distribuïda per les diferents àrees molta de la informació que hem considerat necessària per a donar a conèixer en l’àmbit del món cibernauta el nostre municipi, la nostra història, les nostres tradicions, la nostra gent. La Pobla de Segur vol encarar el futur amb la mateixa fórmula que ha emprat sempre: amb empenta, dinamisme i amb esperit de modernitat.

Desitgem que la nostra web us sigui d’utilitat, evidentment l’anirem modificant i millorant, per això us convidem a utilitzar-la i a fer-nos arribar les vostres propostes i suggeriments.

Rebeu una cordial salutació,

Lluís Bellera i Juanmartí
Alcalde de la Pobla de Segur