Més de 1000 participants a l'olimpíada Flamicell

La 35ena olimpíada Flamicell ha estat, un any més, un èxit. Més de de 1000 atletes van participar a les proves d'atletisme i miniatletisme que van tenir lloc el dissabte al Parc Alcalde Boixareu. Enguany, l'encarregat de l'encesa del peveter va ser l’atleta del Club Esportiu Lleida Ski&Wake Lluís Noguera Vergés, competidor a nivell mundial d'esquí nàutic. 

En l’apartat d’atletisme d’Aleví a Cadet, Mater Salvatoris amb 469 punts va ser el 1er classificat, seguit del Col·legi Santa Anna amb 369 punts i del Lleida Unió Atlètica amb 283 punts. En l’apartat de miniatletisme, quasi 500 atletes van realitzar proves no competitives (50 m. llisos, 50 m. obstacles, pes, javelina...) en categories prebenjamí i benjamí, unes proves on l'escola amb més participació ha estat la dels Raiers, amb més de 200 atletes. Cal destacar la millora de 3 marques històriques en Pes Infantil  Femení – 19,93 m. (Alexia Barroso – Mater Salvatoris), Pes Infantil Masculí 11,44 m. (Saul Ruiz – Institut La Pobla de Segur) i Tanques Cadet Femení 09”93 temps. (Miriam Tost – Santa Anna).

La participació dels atletes poblatans va estar repartida entre l'Escola els Raiers, amb 255 participants, el Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS), amb 20 participants, i l'INS de la Pobla de Segur amb 57 participants. En la classificació per centres, l'Institut va quedar en quarta posició amb 248 punts, l'escola en cinquena amb 120 i CAPS setè amb 77.