LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
21 des. 2022
Categories
General
Infants i joves

Unes festes de Nadal carregades d’activitats infantils i juvenils

L’Ajuntament de la Pobla de Segur programa tot un seguit d’activitats adreçades a infants i joves durant aquestes festes de Nadal. El Parc de Nadal, la tronca, l’arribada dels Reis d’Orient… T’ho expliquem a continuació perquè no te’n perdis cap!

Seguint el camí iniciat l’any passat, la primera cita serà aquest dissabte, quan de la mà del grup de música Ambauka es farà una cagada de la tronca gegant. Tots els nens i les nenes que s’apropin a la Serradora a ballar i a col·laborar fent cagar el tió s’enduran un regal!


Després dels anys de la pandèmia, aquest hivern la Pobla de Segur recuperarà el Parc de Nadal. Enguany, però, serà a la Serradora els dies 27, 28 i 29 de desembre. El parc comptarà amb inflables, tallers de la mà d’Alba Jussà, jocs gegants i un taller de circ de l’Associació Ntelades, pinta cares amb l’artista Pintocoses i un espai per a nadons. Els i les joves, a banda de jugar al racó de videojocs que hi haurà, també podran participar al campionat de tenis taula (el dia 27) i de futbolí (el 28). Per fer-ho s’hauran d’inscriure el mateix dia a partir de les 16h.


Una vegada entrat a l’any 2023, les activitats seguiran amb la sessió de contacontes/taller “Heroïnes i nines”, a càrrec de Sara Sareta. Es tracta d’una sessió de lectura de contes on les protagonistes són dones i nenes empoderades i d’altres adaptacions dels contes clàssics on els personatges femenins canvien de rol i actitud, trencant estereotips. Per facilitar el desenvolupament de la sessió, caldrà fer una inscripció prèvia per WhatsApp al telèfon 619.078.238. Serà el dimarts 3 de gener, a partir de les 18h, a la Biblioteca.

L’endemà, seran els joves i les joves de la Pobla els qui s’hauran d’afrontar al “Maletí del Professor”, un Scape Room en què hauran d’aconseguir obrir el maletí del conegut professor de la Casa de Papel. Per aquesta activitat també cal inscripció prèvia per WhatsApp al telèfon 619.078.238. Els grups seran de 4 persones i s’enfrontaran tres grups per torn.

L’arribada dels Reis d’Orient

Els nens i les nenes de la Pobla podran portar als Patges Reials les cartes adreçades als Reis d’Orient. Les recolliran el divendres 30 de desembre, a partir de les 18:30h, a la Serradora.

Els Reis d’Orient, Melcior visitaran, el 5 de gener, els poblatans i les poblatanes per deixar-hi tots aquells regals que els hagin demanat (o s’hagin merescut). La cavalcada s’iniciarà a l’Avinguda de l’Estació a partir de les sis de la tarda i, dos anys després, tornaran a rebre els nens i nenes a la sala de plens de l’Ajuntament.