LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
8 abr. 2020
Categories
Informació municipal
Solidaritat

L’Ajuntament va a buscar 1.350 kg d’aliments al Banc dels Aliments de Lleida

Amb la crisi del coronavirus augmenten els usuaris del Banc dels Aliments a la província de Lleida i això implica que hi hagi més necessitat d’aliments al territori lleidatà. La pandèmia ha dificultat els canals de distribució d’aquests aliments al territori i és per aquest motiu que el Banc dels Aliments ha demanat a l’Ajuntament de la Pobla la recollida de 1.350 kg d’aliments, que seran repartits a través de l’entitat Càritas. Marc Baró, alcalde de la Pobla, remarca que “era necessari anar a buscar aquests productes per tenir-los a l’abast de les persones a qui més falta faci”. Els aliments s’han recollit aquest matí amb dos furgons de la brigada d’obres i serveis i ja són a la Pobla.

En aquest sentit, el director del Banc dels Aliments de Lleida, Oriol Berenguer, en una tertúlia de Lleida Ràdio, explica que les altes dels usuaris ja es comencen a notar i que s’esperen uns mesos molt difícils, per aquest motiu s’ha fet una crida als donatius d’aliments i s’està abastint a totes les entitats receptores de la província de Lleida, entre les quals hi ha Càritas de la Pobla de Segur.

Si ets una persona que s’ha vist afectada econòmicament per la crisi del coronavirus recorda que pots posar-te en contacte amb l’entitat Càritas per poder anar a recollir aliments de primera necessitat. Podeu fer-ho a través d’aquest telèfon de contacte: 605 083 333.