LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
24 nov. 2021
Categories
General

Prorrogada fins al dia 3 la campanya Avança’t al Nadal i compra a la Pobla!

Per donar una mica més de marge per acabar de recollir els 12 segells dels passaports de la campanya “Avança’t al Nadal”, s’ha decidit ampliar la campanya fins al dia 3 de desembre.

La Gran Panera valorada en 1.000 € està exposada a l’aparador de l’antiga botiga del Sauquet, davant de l’església. El sorteig es farà el dia 4 de desembre a les 12.30 h a la Fira de Nadal, que aquest any es farà al passeig al costat del poliesportiu.

L’Ajuntament i els comerciants de la Pobla de Segur han preparat una campanya de descomptes i avantatges per als clients. La iniciativa “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” vol ajudar els veïns i les veïnes a planificar amb temps les necessitats per les festes i fer-les aprofitant una bona pila de descomptes. Aquesta campanya arrenca aquest dissabte 13 de novembre i s’allargarà fins el diumenge 28.

A més d’oferir els descomptes, també es repartirà un passaport on hi consten tots els comerços adherits. A cada compra, el client rebrà un segell de l’establiment i quan en reuneixi 12 podrà participar en un sorteig d’una gran panera valorada en 1.000 euros. Els comerços reculliran els passaports fins al 3 de desembre i el 4 de desembre, durant el transcurs de la Fira de Nadal, es farà el sorteig del/la guanyador/a de la gran panera. Es pot participar al sorteig amb més d’un passaport sempre que tots compleixin els requisits: reunir una dotzena de segells dels comerços.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Josep Maria Tirbió, ha volgut destacar que aquesta iniciativa “ha sorgit dels mateixos comerciants en les diferents taules de comerç organitzades pel consistori per planificar i dur a terme activitats i campanyes de manera conjunta per promocionar el comerç de proximitat”.

Els comerços adherits a la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” són els següents: Arran d’Herba; Bellera Cansaladeria; BicisNonStop; Brifor; Cal Tomàs; Centre de dietètica i salut El Bosc; Centre estètic Alba; Cervesa Pirineus; Clínica Martí Maset; Companys; Confeccions Bertran; CreCreDisseny; El Rebost; Et Pentino?; Farmàcia Gabàs; Farmàcia Solduga; Ferreteria Lloan; Flors Olivia; Forn de pa, pastisseria Albert; Fuentes Casanova; Gayot Flowers&Bags; Impremta Torres; Licors Portet 1883; Llibreria Chalamanch; Llibreria El Tinter; Loteria La Ganxa; Mestre; Mobles Comenje; Òptica el Batlliu; Pere Cortina; Perruqueria Teresa; Pirineu Emoció; Postres de Músic; Ro7 Vins; Safrà del Pallars; i Su Pelu Natural.

TastaVianda

Els bars i restaurants de la Pobla també s’han volgut sumar a aquesta campanya. Per això, durant els mateixos dies de la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla”, oferiran una combinació de tapa i beguda a un preu unificat de 3,5 euros. Les tapes del TastaVianda es podran trobar als següents establiments: Bar Boavi; CTretze Pirineus; Hotel Restaurant Solé; Cafè de la Unió; Les Falles; Bar Restaurant Miraltren; Pirineus; Bar Sport; i The Figues.

El TastaVianda és una iniciativa proposada als restauradors per part de la regidoria de Turisme i a la qual aquests nou establiments s’han adherit. Segons Tirbió, “l’objectiu és que tant la campanya de comerç com aquesta proposta gastronòmica és complementin al llarg de les properes dues setmanes.”