LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
1 nov. 2016
Categories
Natura
Turisme

CATÀLEG TURÍSTIC COLLEGATS-BOUMORT I APP NATURAL LOCAL

Us presentem el catàleg turístic “Què pots viure a Collegats-Boumort” i 2 rutes autoguiades al municipi de la Pobla de Segur: Congost de Collegats i Sant Miquel del Pui.

Com ja sabeu, l’any 2012 l’Ajuntament de la Pobla de Segur va signar un acord de custòdia del territori amb l’Estació Biològica del Pallars Jussà per col•laborar en la gestió de la forest Rocs de Queralt-Collegats. Des de llavors hem anat fent passos per tal que el projecte Collegats esdevingui un recurs de desenvolupament turístic i econòmic de la zona: recuperació de 10 km de senders, senyalització, edició d’un vídeo promocional i del plànol dels senders, creació de la marca “Collegats, viu i respira”, entre d’altres.

Fa un any l’Ajuntament va contractar els serveis d’assessorament de DCB Turisme i Desenvolupament Local, empresa ja vinculada a la comarca amb d’altres projectes de turisme i coneixedora de l’entorn, per tal de desenvolupar el projecte d’una forma ordenada i professional.

Arran d’aquest assessorament, aquest any l’Ajuntament ha treballat en dos propostes concretes que us presentem:

El catàleg “Què pots viure a Collegats-Boumort”, que inclou 54 propostes turístiques d’empreses i entitats, classificades en sis apartats:

  • Observa i gaudeix
  • Endinsa’t a peu
  • Pedala i corre
  • Navega i mulla’t
  • Tasta les muntanyes
  • Tradicions, cultura i festes

Us podeu descarregar el catàleg en pdf al final de la pàgina.

Dos itineraris autoguiats a través de l’aplicació mòbil de Natura Local: “Congost de Collegats” i “Ruta a Sant Miquel del Pui” Enllaç: http://www.naturalocal.net/municipi/itineraris/la-pobla-de-segur/129#ruta

Per tal de dur a terme el projecte d’una forma coordinada, estem treballant amb el suport i la col·laboració de la Reserva Nacional de Caça de Boumort, els Ajuntament de Conca de Dalt, Senterada i Baix Pallars, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i Viu el Jussà.

Esperem que trobeu interessants les propostes que us presentem i que ens ajudeu a fer-ne la màxima difusió possible.