LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
3 gen. 2022
Categories
Festes i fires
General

La Cavalcada de Reis s’adapta també a les restriccions sanitàries

La Cavalcada dels Reis d’Orient arribarà, aquest dimecres marcada també per les restriccions sanitàries per fer front a la covid-19. Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la Pobla de Segur però no realitzaran cap aturada, ni davant de l’Església ni a l’Ajuntament. Els nens i nenes que vulguin saludar-los, podran fer-ho des del carrer però es recorda la importància d’evitar les aglomeracions de persones. És per això que no es llençaran caramels des de les carrosses.

La Cavalcada s’iniciarà a les sis de la tarda des de l’Avinguda de l’Estació. Després passarà per l’Avinguda Sant Miquel del Pui, Avinguda Catalunya, Avinguda Pirineus i Avinguda Verdaguer per, finalment, retornar cap al punt de sortida.

Per evitar les concentracions, els Reis d’Orient no faran cap parlament ni hi haurà recepció amb els infants i els seus familiars. Durant tot el recorregut, tant Melcior, Gaspar i Baltasar com la resta del seu seguici portaran mascareta durant tot el recorregut.

No podrà anar a veure la cavalcada cap persona que presenti símptomes compatibles amb covid-19, encara que siguin lleus; que tingui un resultat positiu de coronavirus; que estigui pendent d’un resultat o que hagi de complir quarantena per ser contacte estret d’un positiu. Totes les persones a partir de sis anys han de portar la mascareta en tot moment i es recomana que els infants d’entre 3 i 5 anys també en facin ús.