LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
29 oct. 2019
Categories
Esports
General

La Pobla acollirà la competició enduro BTT “Raiers”

El proper 2 i 3 de novembre tindrà lloc a La Pobla de Segur la COMPETICIÓ D’ENDURO BTT “RAIERS”. Els circuits per on es realitzaran les baixades estan ubicats als termes municipals de la Pobla de Segur, Sossís i Claverol. Aquesta competició està organitzada per l’empresa DESCONEKTA i l’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR. Està prevista una participació de 100 “riders” vinguts de tota la península. Es podrà participar en les diferents categories, des de Cadets fins a Master 50. Des de l’organització conviden a descobrir un nou format d’enduro amb aquesta competició que constarà d’una especial el  dissabte que servirà de classificatòria per al diumenge i també puntuarà per a la prova.

Les proves d’enduro BTT són carreres disputades per senders i camins, en què cada participant lluita contra el cronòmetre de forma individual. La prova consta de diversos trams cronometrats (TC) units per trams d’enllaç (ET o ES) amb temps tancats. Els trams cronometrats són individuals i majoritàriament en baixada. Els trams d’enllaç han d’efectuar-pedalant. La cursa la guanya aquell que a la suma dels temps del tram cronometrat i els seus penalitzacions és la menor.

Aquesta competició és el preludi d’entrada a la lliga d’Enduro BUKARDO que té previst organitzar per a l’any 2020 dues competicions a Catalunya, una a la Val d’Aran i l’altra a la Pobla de Segur i que es complementaran amb altres quatre competicions a la Rioja i País Basc.

L’organització està preparant els circuits amb el màxim detall per tal que els corredors puguin gaudir de cada baixada.

Per a més informació de la cursa:

http://megaduatlon.deskonecta.com/raiersendurobtt/4