LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
9 set. 2022
Categories
General

Necessitem la teva opinió: Què li falta al parc?

L’Ajuntament de la Pobla de Segur preguntarà als veïns i les veïnes del municipi de quina manera milloraria l’espai o amb quin equipament hauria de comptar el parc alcalde Boixareu.

La consulta constarà de dues fases: una primera de recollida de propostes i, posteriorment, la votació de les quatre idees més proposades. Així, qui hi vulgui participar podrà fer arribar la seva proposta a través de les xarxes socials, per correu a la direcció electrònica participaciociutadana.lps@lapobladesegur.cat, en aquest enllaç o presencialment omplint una butlleta de participació que estarà disponible a l’ajuntament, la biblioteca, el telecentre, el centre cívic, l’escola Els Raiers, l’escola bressol i durant el Festival Gastronòmic Vianda. La recollida de propostes es podrà fer fins el 24 de setembre.

Posteriorment s’obrirà la fase de votació, que es durà a terme a l’aplicació Línia Verda fins el 2 d’octubre. La regidora de comunicació de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, Sílvia Servent, ha destacat que de la consulta en sortirà una proposta com a la més votada i que la resta “les guardarem amb una borsa d’idees perquè en futures actuacions ja sapiguem quines necessitats detecta la ciutadania”.