LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
20 maig 2022
Categories
General

El centre de dia Nostra Senyora de Ribera de la Pobla de Segur, obra el període d’inscripció.

El centre de dia pertany a la fundació pública municipal Residència Verge de Ribera la qual té domicili al carrer Mare Güell núm. 1, de La Pobla de Segur.

El maig de 2022, a conseqüència de les dures restriccions que pateixen les residències a causa de la pandèmia originada per la Covid-19 s’obre el centre de dia en un nou emplaçament, externalitzat de la residència, però al mateix municipi, carrer Ceferí Rocafort núm. 1.

El servei de residència existeix a Pobla des de l’any 1959, any en què s’inaugura i des de l’1 de gener de 2014 també s’ofereixen els serveis de centre de dia.

L’objectiu del Centre de Dia és oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d’atenció de les persones, afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.

Els destinataris del Centre de dia són persones majors de 65 anys que necessiten organització, supervisió i assistència en el desenvolupament de les activitats de la vida diària i que veuen complementada la seva atenció en el seu entorn social i familiar.

Quins serveis i professionals hi pots trobar:

Direcció

Equip Gerontòleg

Servei d’Infermeria

Servei de Psicologia

Servei de fisioteràpia

Servei de dinamització Sociocultural

Servei de menjador

Quines activitats s’hi organitzen:

Estimulació cognitiva

Taller de memòria

Psicomotricitat i Gimnàstica de manteniment

Activitats de la vida diària

Musicoteràpia

Dibuix i Treballs manuals

Jocs, Cinema   i Cant

Celebració de festivitats anuals

Per més informació i inscripcions:

Contacte amb el treballador social de dilluns a divendres de les 09:00 a les 14:00 en el telèfon, 973 660 188