LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
13 març 2018
Categories
Festes i fires
General
Natura

El Jussà promou les barbacoes a l’aire lliure amb carn de corder

 

 

El Consell del Corder del Pallars Jussà, creat recentment i integrat per ramaders, carnissers i restauradors, proposa omplir les barbacoes de la comarca menjant carn de corder els propers dies 17 i 18 de març. Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu incentivar el consum de carn de corder, un dels motors econòmics de la comarca, així com de contribuir a garantir l’activitat ramadera i econòmica de casa nostra.

Per poder dur a terme aquestes costellades, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en els diferents talls de carn de corder. Es podrà gaudir d’aquesta rebaixa en les compres realitzades entre el 12 i el 17 de març. A més, us recomanem que no us oblideu d’acompanyar-lo amb altres productes de proximitat: vins, coques, cerveses, licors…

També s’ha editat un fulletó desplegable (que trobareu adjunt al final d’aquesta notícia) on es detallen les carnisseries que participen a l’oferta. També s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

Us animem a gaudir-ho i a fer Pallars!