LAPOBLADESEGUR.CAT

Municipi

Associacions, entitats i col·lectius

Salut i acció social
CONTACTE
ON ESTEM
  • Casal Cívic
    Avinguda Sant Miquel del Pui, 64
    25500 La Pobla de Segur

Associació Amics de Gent Gran de Santa Magdalena

QUI SOM?

L’associació d’amics de la gent gran de Santa Magdalena va ser creada l’any 1998 per un grup de persones liderades per la Sra. Teresa Virós i Farré. Aquestes persones eren les encarregades d’organitzar les activitats culturals, lúdiques i festives que es duien a terme al Casal de gent gran, des del 1976. Actualment compta amb 560 socis. Té com a objectius el desenvolupament d’activitats formatives adreçades a qualsevol col·lectiu, el desenvolupament d’activitats que afavoreixin les relacions intergeneracionals, el benestar de les persones i la convivència i integració dels socis.
Els actuals estatuts de l’associació estableixen que poden formar part de l’associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en les seves finalitats sense cap limitació d’edat. En aquest punt s’han adaptat els estatuts de l’associació a la transformació del Casal de gent gran a Casal cívic.

QUÈ FEM?

L’associació organitza les següents activitats culturals i esportives: Taller de Català, Ioga, Taichí, Neurodansa i Ioga, Pintura a l’Oli i Playback. També s’organitza ball amb músic un cop al mes i la celebració de festes tradicionals com ara St. Antoni, Sta. Àgueda, Carnaval, St. Jordi, la Revetlla de Santa Magdalena (21 de juliol), la Castanyada, Festa de Nadal… A més, també gestiona el grup de petanca: de març a novembre es juga al parc Boixareu i s’organitzen campionats diversos. Durant el 2018 s’han organitzat diverses activitats intergeneracionals per tal donar a conèixer aquest esport a alumnes de l’escola “Els Raiers” i a l’IES de la Pobla de Segur. Al llarg de l’any l’associació promou diversos viatges culturals per als socis. L’associació d’amics de la gent gran de Santa Magdalena ha estat part implicada en el procès de transformació del Casal de gent gran a Casal Cívic així com amb la millora de les seves instal·lacions.