LAPOBLADESEGUR.CAT

Municipi

Associacions, entitats i col·lectius

Cultura, tradició i festes
PRESIDENT

Àngels Casemiro

CONTACTE
  • 696 00 46 10
ON ESTEM
  • Sala Anna Ma Janer
    Av. Catalunya, 20
    25500 La Pobla de Segur

Associació de Country

QUI SOM?

Som un grup de persones, homes i dones, d’edats diferents, que compartim el gust i l’afició per la música i el ball country.
Fa poc que ens hem constituït com a associació, tot i que ja fa uns tres anys que ens trobem. Aquí, a la Pobla, tot va començar per una anècdota familiar: a la boda de la filla d’una de les companyes, on els nuvis van ballar una cançó country. A partir d’aquí, aquestes companyes ens van anar engrescant a d’altres i, per mitjà d’una activitat organitzada des de l’Ajuntament, el setembre del 2017 ens vam començar a trobar una vegada a la setmana, fent un curs d’iniciació, amb l’ajuda de l’Antonio, un dels companys de l’associació que en té un gran domini i sap, amb molta paciència, engrescar-nos. El més important d’aquestes trobades és destacar les relacions d’amistat, l’alegria que ens aporta i el repte de superació diari, ja que cada ball té passos diferents i cada any anem pujant una mica el nivell. Es treballa molt la memòria i la coordinació. Totes i tots hem d’anar a la una. En resum, fem exercici físic i mental! És molt engrescador i ens ajudar a desconnectar dels encaboriaments i, al mateix temps, gaudir-ne.

QUÈ FEM?

A part de trobar-nos cada setmana per repassar i aprendre nous balls country, també ens trobem per ballar amb altres companys i companyes de pobles veïns (trobades de grups country de la comarca i de la província).
Una vegada a l’any organitzem una trobada a la Pobla, on assisteixen grups de country de la comarca, la província i d’altres llocs de Catalunya. Tots els grups de country formem com una gran família que, quan es troba, crea un ambient especial i amb molt bona companyonia. El nostre lema és sempre sumar i ser un grup de persones que ens aportem coses positives les unes a les altres. Tots i totes hi sou benvinguts i benvingudes.