LAPOBLADESEGUR.CAT

Municipi

Associacions, entitats i col·lectius

Educació
CONTACTE
ON ESTEM
  • Edifici Polivalent Raiers 2, 2n, 1a

    25500 La Pobla de Segur

STEM Pallars

QUI SOM?

STEM Pallars és una nova associació cultural creada amb la finalitat d’estimular vocacions científiques i tecnològiques a les nostres comarques.
Els nens i les nenes d’avui en dia viuran, probablement, fins més enllà de l’any 2100. Els canvis que aquests nens i nenes veuran al llarg de la seva vida són poc menys que inimaginables. Però hi ha una cosa ben segura: la ciència i la tecnologia tindran un protagonisme absolut. I en aquest context, el pensament computacional, el qüestionament científic, el disseny de solucions innovadores, l’emprenedoria i la capacitat d’adaptació al canvi esdevindran els requisits fonamentals dels professionals del futur. STEM Pallars és una associació que neix amb la voluntat de formar els joves en aquests valors, trencar barreres i fer que descobreixin que ells també poden ser protagonistes.

QUÈ FEM?

A STEM Pallars els joves d’entre 7 i 18 anys gaudiran participant en activitats de divulgació científica, dissenyant experiments científics, resolent problemes del món real a través de la tecnologia, construint i programant robots, participant en torneigs de robòtica, ciència i tecnologia, etc. L’associació ha sorgit a partir de la participació d’equips de la Pobla de Segur en els torneigs FIRST LEGO League i World Robot Olympiad durant els darrers anys. Els valors transmesos als participants ha motivat que un grup de pares i mares uneixin esforços per tal de fer arribar aquests valors a tots els joves (i famílies) de la comarca. STEM Pallars és un projecte educatiu amb la mirada posada en la societat del futur. A STEM Pallars volem ajudar que els joves d’avui siguin insubstituïbles el dia de demà.