LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
18 març 2016
Categories
Infants i joves

ESPAI DE JOVES AL PAVELLÓ D’ESPORTS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha posat en marxa un Espai de Joves ubicat al Pavelló Municipal d’Esports. L’objectiu és que es converteixi per als joves en l’espai referent on realitzar activitats lúdiques, culturals i formatives. Està dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys i estarà obert de dilluns a dissabte de 17 a 21 h durant tot l’any. L’accés és lliure per a tots els joves que siguin socis del Patronat Municipal d’Esports.

L’Espai de Joves consta d’una sala polivalent a la planta baixa del Pavelló dotada amb taules i cadires, jocs de taula i màquines recreatives, com un futbolí. La idea és que els joves siguin els protagonistes de l’Espai, se’l facin seu i vagin aportant propostes per omplir-lo de material i contingut, ja sigui amb xerrades, tallers o altres activitats que els interessin.

Consell de joves

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha convocat per al proper dia 30 de març a les 18 hores a l’Espai un Consell de Joves, una reunió oberta a tots els joves que hi vulguin participar per tal d’aportar idees i propostes que els siguin d’interès.