LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
16 set. 2019
Categories
Cultura
Exposicions

Exposició al comerç “Paisatges del passat”

Del 16 de setembre al 12 d’octubre els comerços de la Pobla exposen fotografies seleccionades del Premi Paisatges del Passat 2018, que convoca bianualment el Geoparc Conca de Tremp-Montsec.

Participa al sorteig! Recull una butlleta als comerços participants, aconsegueix un segell de cada establiment i quan el tinguis complert tira’l a l’urna que trobaràs al vestíbul de l’Ajuntament. Sortejarem dos premis: un que patrocina Geoparc Mundial de la Unesco Conca de Tremp-Montsec i que consisteix en 2 entrades a Dinosfera de Coll de Nargó i visita al jaciment i un lot de productes locals.

Els comerços que participen a la iniciativa són: Aparthotel Solé, Arran d’herba, Bar Florida, Bar restaurant Miraltren, Brifor, Cansaladeria Bellera, Cansaladeria Prió, Centre estètic Alba, Confeccions Bertran, Cortina, El Bosc, El Rebost de la Pobla, Et pentino?, Ferreteria Lloan, Fuentes Casanova, Guàrdia carn embotits i fotmatge, Licors Portet, Llibreria Chalamanch, Loteria la Ganxa, Mobles Comenje, Perruqueria Teresa, Pirineu Emoció, Postres de músic i Robes la Pedrera.