LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
11 gen. 2022
Categories
Cultura
General
Solidaritat

L’Ajuntament recapta més de 12.000 euros amb l’exposició benèfica de l’herència Farreres

Al llarg dels 17 dies que l’exposició benèfica ha estat oberta, l’Ajuntament de la Pobla de Segur  ha recaptat 12.420 euros a partir de la venda d’objectes i quadres de l’herència del senyor Anton Farreres.

Des del 3 de desembre, el Molí de l’Oli ha acollit els més de 1.500 quadres, màscares i objectes de tipus molt divers que conformaven el llegat que el consistori va rebre l’any 2017 en acceptar la cessió de l’hereu universal d’Anton Farreres. Els visitants han pogut emportar-se qualsevol peça a canvi d’un donatiu mínim indicat i que representava aproximadament el 50% del valor al mercat actual.

L’exposició s’ha pogut dur a terme gràcies als voluntaris i voluntàries de cultura de la Pobla, que durant molt de temps han estat inventariant i taxant tots els objectes i pintures.

Aquesta és la segona edició de l’exposició benèfica, després que durant les festes de Nadal del 2019 es recaptessin 11.403€. Com en aquell cas, els guanys, íntegrament i a parts iguals, es destinaran a associacions amb nens de la nostra comarca que sofreixen malalties rares, com el cas del Pol o l’Arnau. Les associacions destinatàries seran Associació KAT6A i amics, Petits Superherois Associació de miopatia miotubular i centrenuclear i l’associació local de l’AECC Catalunya contra el càncer. Properament, es farà l’acte de lliurament dels guanys a les tres associacions.