LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
2 nov. 2021
Categories
Cultura
General

El festival Orgues de Ponent i del Pirineu arriba a la Pobla

Amb més d’una vintena d’anys celebrant-se, el cicle de concerts d’orgues de Ponent i del Pirineu ha esdevingut tota una fita musical de la tardor a les nostres comarques. Actualment se celebra a quinze pobles de la zona: Puigcerdà, Lleida, la Seu d’Urgell, Vielha, Tremp, etc.

Des dels inicis l’Ajuntament de la Pobla de Segur es va adherir a aquesta iniciativa que, a més de l’Associació d’Amics de l’ Orgue de les comarques de Lleida, compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El passat diumenge 31 d’octubre a l’església parroquial Mare de Déu de Ribera vam poder gaudir un any més d’un magnífic concert. Aquest any va anar a càrrec de l’organista Jonatan Carbó que acompanyava la Coral Xalesta de l’Hospitalet de Llobregat, dirigida pel professor Pol Pastor.

El públic assistent va aplaudir satisfet les acurades interpretacions d’obres de compositors de música sacra contemporània: Arvo Pärt, Antonin Dvorak, Antoni Massana i Frederic Mompou.