LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
25 ag. 2022
Categories
Cultura

Finalitza el cicle Concerts a la Fresca

Ahir, dimecres 24 d’agost, va tenir lloc el darrer Concert a la fresca d’aquest estiu, organitzats des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de la Pobla de Segur en col·laboració amb els Voluntaris/àries de Cultura. Aquests concerts, de format mitjà, formen part de l’abundosa activitat cultural de l’estiu al nostre poble: presentacions de llibres, tallers d’observació astronòmica, visites dramatitzades al conjunt Mauri, concerts de petit format cada dijous en places diferents, sessió de màgia, el festival Orígens, etc.

Aquests quatre concerts s’han realitzat al pati de l’escola Els Raiers durant cadascun dels quatre primers dimecres del mes d’agost, amb una considerable afluència de públic, tant de la Pobla com de pobles de la comarca.

En el primer concert vam poder escoltar les magnífiques veus del quartet femení Les Fourchettes interpretant exclusivament temes a cappella. La música indie-flok va arribar amb l’animat segon concert dels River Omelet. Al tercer concert vam poder escoltar versions de diferents estils musicals i temes propis de mans de Petit i Nuna. Al concert d’ahir vam aplaudir les versions clàssiques i modernes del tercet femení DoneSStrings.

Els quatre concerts han estat de gran qualitat artística i el públic ha aplaudit entusiastament les actuacions de tots els grups.