LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
3 des. 2021
Categories
Cultura
Esports
Festes i fires
General
Natura
Turisme

Fira de Nadal i Firaski

Dissabte dia 4 de desembre és dia de Fires a la Pobla de Segur! Se celebrarà la Fira de Nadal amb productes de proximitat agroalimentaris i artesans i també la Firaski i mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada. La Fira de Nadal aquest any canvia d’ubicació, es farà al passeig al costat del poliesportiu, a peu de la carretera N-260, i la Firaski, com cada any, al poliesportiu.

La Fira de Nadal començarà a les 11 h i s’allargarà fins a les 19 h. Durant el matí s’oferirà calda de Nadal elaborat per És Pallarès, hi haurà un taller infantil de 11.30 a 13.30 h a càrrec de Lil’art i El cau de l’art i des de Alba Jussà han organitzat una activitat per descobrir les sorpreses que amaga el calendari d’advent del Jardí dels Llibres. A les 17 h hi haurà una actuació amb el quartet vocal EnCantades i a les 18 h es sortejarà la Gran Panera de la campanya “Avança’t al Nadal”. La Fira de Nadal està organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

La Firaski i Mercat de 2a mà s’obrirà a les 10 h i fins a les 18 h. La recollida de material es farà el divendres de 16 a 20 h i el dissabte de 9 a 10 h. Excepcionalment, aquest any no es podrà portar ni adquirir material tèxtil, només es podrà portar material d’esquí alpí, escalada, esquí de muntanya o accessoris de material dur. La Firaski està organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. Més informació a https://www.ceps.cat/el-club/firaski/