LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
26 abr. 2022
Categories
General

La Pobla de Segur Horitzó 2030: la teva opinió és clau!

En el marc del Pla de dinamització socioeconòmica que s’està elaborant, l’Ajuntament iniciarà aquest dimecres una campanya a través de la xarxa social Instagram per recollir l’opinió dels poblatans sobre diversos temes. Aquesta proposta dóna continuïtat al taller “La Pobla de Segur Horitzó 2030: Escenaris de futur” que es va dur a terme a principis d’abril.

La campanya s’iniciarà el dimecres dia 27 d’abril i tindrà una durada d’una setmana. Cada dia es publicarà una pregunta a les stories de l’Instagram, amb resposta oberta sobre aquell tema. L’objectiu és recollir l’opinió tant de la població com d’altra gent vinculada a la Pobla. S’anirà publicant un breu resum de recollint les aportacions que es vagin rebent. S’ha triat aquesta xarxa social pel perfil de públic al què interpel·la i per la rapidesa i immediatesa de les respostes, que facilita la comunicació.

S’ha creat un espai a la web de l’Ajuntament on s’anirà recollint tota la informació relacionada amb el Pla “La Pobla de Segur: Horitzó 2030”, hi podeu accedir a aquest enllaç.

Paral·lelament, hi ha previstes les següents reunions i tallers presencials, dels que informarem ben aviat:

  • CANCEL·LADA: Reunió temàtica del sector del comerç i serveis: dia 4 de maig a les 15 h a la sala de plens de l’Ajuntament
  • CANCEL·LADA: Reunió temàtica del sector primari (pagesia, ramaderia i transformació agroalimentària): dia 4 de maig a les 18 h a la sala de plens de l’Ajuntament
  • Reunió d’empreses vinculades al polígon industrial: dia 11 de maig a les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament
  • Taller participatiu social obert a tota la ciutadania: dia 25 de maig a les 18 h al Molí de l’Oli. Tractarem temes d’habitatge, serveis a la gent gran, infants, jovent, educació, mobilitat i infraestructures, patrimoni.