LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
22 març 2018
Categories
Esports
General
Solidaritat

La Pobla se suma al repte solidari “Sempre endavant”

L’atleta targarí Raül Arenas impulsa el segon repte solidari del projecte ‘Sempre endavant’, que en aquesta ocasió té com a objectiu ajudar a la família de la nena Laura Galan, de Térmens, que pateix una lesió cerebral. Per a fer-ho, indica Arenas, recorrerà una distància de 180 quilòmetres sense parar: començarà al port de la Bonaigua i acabarà a Tàrrega. L’atleta passarà per la Pobla el divendres 23 de març a les 18h i des de l’Ajuntament es fa una crida a tots els poblatans i poblatanes a baixar al pavelló a animar-lo.

Per recaptar diners, l’atleta ha posat a la venda números solidaria al preu d’un euro per després fer un sorteig de material esportiu que han donar comerços que col·laboren amb la iniciativa. El dia d’arribada a Tàrrega, aquesta nena farà de mà innocent i treurà tots els números premiats. A més, també podeu comprar samarretes amb el lema del ‘Sempre endavant’.

Cal recordar que Arenas ja va aconseguir recaptar, amb el primer repte ‘Sempre endavant’, més de 3.000 euros per a diversos projectes del Club Esportiu de l’Associació Alba, així com també va impulsar una campanya de recollida de calçat usat en bones condicions  que es va donar a nens de Sud-Àfrica.