LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
6 ag. 2020
Categories
General
Ofertes de treball
Salut

Oferta de feina: Fisioterapeuta per a la Residència

La Residència Nostra Senyora de Ribera ha publicat una oferta de feina d’un/a Fisioterapeuta. Contracte temporal de substitució a jornada completa amb inici aproximat el 20 d’agost de 2020. La data límit per inscriure’s a l’oferta és el 16/08/2020.

Requisits imprescindibles:

-Llicenciatura o Grau en Fisioteràpia

-Nivell C1 de català

Es valorarà la formació i experiència específics en l’àmbit de la gerontologia.

COM HO HE DE FER PER PRESENTAR-ME A AQUESTA OFERTA?

PAS 1: En cas de no tenir-ho fet, fer la inscripció com a demandant d’ocupació al SOC trucant al 973 65 33 03 o https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/demanda-docupacio/inscripcio-com-a-demandant-docupacio. No és necessari estar a l’atur, es pot estar inscrit com a millora de feina.

PAS 2: Fer la inscripció a l’oferta enviant el CV a: ofertestremp.soc@gencat.cat, posant al títol del missatge: CODI OFERTA 10654 o fer la inscripció a través de Feina Activa a: https://ja.cat/vZ2vo

PAS 3: Enviar per correu electrònic a l’Ajuntament de la Pobla de Segur a promocioeconomica@lapobladesegur.cat : DNI, Curriculum Vitae, informe de vida laboral, títol de diplomat/ada o grau en Fisioteràpia, certificat del nivell C1 de català, altres documents que acreditin la formació (certificats) i experiència (contractes o certificats de serveis prestats) específics en l’àmbit de la gerontologia.

Per qualsevol dubte contacteu amb l’Ajuntament (Núria Farrús): tel. 973680038 / promocioeconomica@lapobladesegur.cat