LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
9 juny 2019
Categories
Educació
General
Informació municipal

L’AMPA de l’escola “Els Raiers” posa en marxa un projecte de parelles lingüístiques

Una vintena de dones han participat a la prova pilot de parelles lingüístiques proposada per l’AMPA del CEIP Els Raiers aquest tercer trimestre.  Les participants en aquesta iniciativa han estat dones magrebines que fan cursos de català i mares catalanoparlants amb l’objectiu de potenciar l’ús de la llengua  catalana, així com d’afavorir la relació entre totes les mares, pares i alumnat del CEIP Els Raiers, dins i fora de l’àmbit escolar. Les parelles lingüístiques s’han dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla, ja que s’emmarca en el projecte Foment de la participació de les famílies en risc d’exclusió social.

Coincidint amb el final del mes de Ramadà, les parelles lingüístiques i altres mares van celebrar un dinar de germanor el passat divendres 7 de juny a la sala  Anna Maria Janer, un àpat on es va gaudir de les especialitats magrebines típiques d’aquesta festa.

Des de l’AMPA de l’escola “Els Raiers” i l’Ajuntament s’espera que la trobada i el projecte tinguin continuïtat i contribueixin a fer poble entre totes i per a totes.