LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
27 jul. 2021
Categories
General

La Pobla viu una Festa Major encara marcada per la COVID-19

Més de 800 persones van assistir als diferents actes del cap de setmana de la Festa Major. El plat fort del cap de setmana va ser el concert de Roba Estesa, que va portar a l’escenari les seves cançons més reivindicatives. La nit anterior, el grup de versions La Loca Histèria va fer gala d’un llarg repertori i d’un ampli vestuari. Els més petits de casa també van poder ballar a ritme de Disco per Xics i gaudir de l’espectacle infantil “Mudança”. Les havaneres de Cavall Bernat i l’Orquestra Mediterranea van obrir i tancar la Festa Major, respectivament, amb les cançons ja clàssiques d’aquests concerts. La presentació del llibre “Afers privats” completava el programa. 

El regidor de festes de la Pobla de Segur, Eloi Tirvió, en fa una valoració satisfactòria: “Adaptant tots els actes a la normativa sanitària hem fet compatible la seguretat i que grans i petits hagin pogut gaudir de concerts i espectacles de la Festa Major”. Tirvió ha expressat el seu desig que l’edició de l’any que ve “ja es pugui celebrar amb tota la normalitat per reprendre activitats com les esportives o el Fem Colla”.

La cultura segueix a l’estiu

Els actes de la Festa Major no són les úniques activitats culturals i festives de l’estiu. Per començar, aquest divendres hi haurà la representació de “Poldo”, un monòleg de l’actor pallarès Ivan Caelles a partir d’un text de Jaume Cabre sobre les fosses comunes del Pallars de la Guerra Civil. A l’agost arribaran els concerts a la fresca a l’Escola Els Raiers, d’on en destaca la primera cita, el dimecres 4 d’agost, amb el concert de Judit Neddermann. En les següents setmanes la seguiran Trio Vintage (11 d’agost), Guillem i Marta Roma (18 d’agost) i The Curlies (25 d’agost).

L’humor també serà present amb “Oye Polo” (5 d’agost) un monòleg de les humoristes Ana Polo i Oye Sherman, en clau feminista per desmuntar totes les construccions socials i normatives.