LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
11 maig 2020
Categories
Educació
General
Infants i joves

Preinscripció curs escolar 2020-2021

Del 13 al 22 de maig s’ha de fer la preinscripció escolar als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i a fi d’evitar desplaçaments d’acord amb les mesures de desconfinament gradual, la preinscripció a tots els ensenyaments es tramitarà preferentment de forma telemàtica. Aquí teniu tota la informació dels centres de la Pobla: Escola bressol, escola “Els Raiers” i Institut de la Pobla de Segur.

Escola Bressol

Sol·licitud de preinscripció: sol-llars

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb les professionals de l’Escola Bressol al 619 579 866 o  ebmlapobladesegur@xtec.cat

Escola “Els Raiers”

PREINSCRIPCIÓ 20 21 ESCOLA

Ens agradaria conèixer-vos, explicar-vos com és la nostra escola i per això ús convidem a una trobada MEET amb l’Equip Directiu & Infantil el dimecres 13 de maig a les 15h. Envieu el vostre email al correu escola o al whatsapp indicant el nom del nen i rebreu la invitació al correu.

Institut de la Pobla de Segur

Consultar en aquest enllaç com fer la preinscripció a l’ESO. Les dates per a la preinscripció de Batxillerat estan pendents de confirmar.

Podeu trobar més informació sobre el procediment de preinscripció i matricula als ensenyaments obligatoris en la web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.