LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
16 nov. 2021
Categories
General
Turisme

Què en penses del turisme a la Pobla?

Recentment s’ha presentat el projecte “La Pobla de Segur: natura i esport. Projecte integral d’adequació de la façana fluvial” a les empreses turístiques i associacions locals. És tracta de la iniciativa presentada a la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins del Ministeri d’Indústria, comerç i turisme. Amb un pressupost total de 3.386.000 euros, vol dur a terme una millora de tota la façana fluvial del municipi, des de la Pobla de Segur i fins al Congost de Collegats.

Aquest projecte pretén convertir la Pobla en un centre de referència del turisme actiu, esportiu i d’ecoturisme del Pirineu, dotant-la dels equipaments necessaris i treballant conjuntament amb els professionals dels esports de muntanya i acompanyant a les empreses en la creació de nous productes turístics que ajudin a desestacionalitzar els períodes d’activitat turística.

En aquest document podeu conéixer totes les actuacions previstes.

Aquest projecte integral s’ha desenvolupat gràcies a la implicació tant política com tècnica i amb el suport de l’empresa DECABA Turisme i Desenvolupament Local, que actualment està treballant en el Pla Estratègic de Turisme de la Pobla de Segur. Aquest pla vol traçar un full de ruta pels propers anys. És per això que volem comptar amb la visió de la població de la Pobla de Segur per poder dissenyar un pla que sigui beneficiós per tothom.

Podeu respondre l’enquesta en aquest enllaç.