LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
22 jul. 2022
Categories
Festes i fires

La Pobla dona el tret de sortida de la Festa Major i consolida el Fem Colla

Ahir al vespre es van iniciar els actes de la Festa Major de la Pobla, que se celebrarà fins al diumenge dia 24 de juliol. El tret de sortida es va donar amb la Macrogimcana de colles seguit d’havaneres. Després de 2 anys parats per la pandèmia, s’ha tornat a organitzar el Fem Colla amb un total de 14 colles inscrites i 220 persones d’entre 17 i 50 anys. La presentació de les colles s’ha fet a través del nou canal de Tik tok de l’Ajuntament http://www.tiktok.com/@ajlapobladesegur.

Aquesta any la Pobla torna a fer de nou Festa Major després de dos anys marcats per la pandèmia i ha organitzat la 4a edició del Fem Colla, amb un total de 14 colles inscrites que sumen un total de 220 participants d’entre 17 i 50 anys. Durant aquests des de Festa Major s’han organitzat activitats per a petits i grans. Avui divendres al vespre hi haurà Correpinxos i espectacle de màgia i a la nit ball amb “La loca histèria” seguit de DJ. Demà dissabte al matí hi haurà el concurs de petanca i les tradicionals pedalada i travessa al llac i al migdia Escape Room als jardins de l’Ajuntament, a la tarda el Gran Prix Poblatà, la doble milla per relleus i ball de tarda i nit amb l’”Orquestra Costa Brava” seguit del grup de versions “La Golden Beat” i DJ. Diumenge al matí hi haurà jocs de fusta i festa de l’escuma per als més petits i concurs de paelles per colles i a la tarda concurs de botifarra, la prova final “El gran joc de les colles” i ball de vespre i nit amb el “Duet Alea”.

El regidor de Festes, Eloi Tirvió, ha declarat que “estem molt contents de fer Festa Major després de dos anys i poder tornar a organitzar el Fem Colla que, tal i com vam veure ahir al vespre a la Macrogimcana, la gent té moltes ganes de Festa Major i de fer poble”. Tirvió va afegir que el Fem Colla es consolida com una activitat que promou la participació, sobretot dels joves, a totes les activitats que s’organitzen.

Podeu consultar el programa de la Festa Major AQUÍ.