LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
25 abr. 2022
Categories
General

Tret inicial Tren dels Llacs

El Tren dels Llacs va estrenar una nova temporada aquest dissabte 23 d’abril coincidint amb la diada de Sant Jordi i per aquest motiu l’estació de tren de la Pobla de Segur es va vestir de festa, tot i el mal temps.

La regidoria de Turisme de l’ajuntament de la Pobla de Segur i l’associació Raiers de la Noguera Pallaresa, entitat col·laboradora, van ser les encarregades d’organitzar les activitats que van amenitzar la diada.
En aquesta primera jornada els viatgers i viatgeres eren els protagonistes; una colla de raiers voluntaris els donaven la benvinguda tot obsequiant-los amb una rosa.
A més els viatgers podran fer-se fotos en un fotoreclam (photocall), ambientat en la temàtica Raiers, acompanyats de raiers vestits amb elements d’attrezzo.
La jornada havia d’acabar amb un concert/cafè per a tots els públics, amb música en directe a càrrec de New Band Experience, grup de música de la Pobla de Segur, que malauradament va ser suspès per la pluja.

Paral·lelament i al llarg de tota la temporada, els usuaris del Tren dels Llacs participaran en un sorteig en el qual poden obtenir un cap de setmana en un dels allotjaments de la Pobla de Segur amb pensió completa i una activitat guiada, l’ajuntament vol reafirmar així el seu compromís amb el tren dels llacs, considerant aquest un actiu singular i distintiu del municipi en matèria turística.