LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
5 oct. 2021
Categories
General
Infants i joves

Últimes remodelacions del parc de la Pobla

A partir del matí d’aquest dimarts, els nens i les nenes tenen un element de joc més al parc Alcalde Boixareu. Es tracta d’una tirolina, mitjançant la qual poden recórrer fins a trenta metres.

Amb l’obertura de la tirolina, la part del parc destinada als jocs infantils ja està completada. Ara tan sols quedarà trobar-hi un ús a l’espai de gespa central. Un ús que sortirà de les propostes que els ciutadans presentin en el procés participatiu que es durà a terme durant els primers mesos de 2022.

Fins llavors, en aquest espai s’hi dibuixaran les línies d’un camp de futbol 7 perquè l’Escola de Futbol de la Pobla pugui fer-hi els entrenaments i disputar els partits de la competició esportiva. El Club de Futbol també podrà fer les sessions d’entrenaments malgrat que continuarà disputant els partits al camp de futbol Pedrasanta, de Tremp.

L’alcalde de la Pobla, Marc Baró, explica que l’objectiu és “evitar que els nens i nenes que juguen a futbol hagin de fer desplaçaments sovint per practicar aquest esport”.  Baró ha deixat clar que és tracta d’una decisió temporal “fins a la construcció del camp de futbol al barri de l’Estació. Està previst que la temporada 2022-2023 ja es pugui iniciar al nou camp”.

L’escola i el club de futbol podran utilitzar el camp de futbol set del parc a partir del novembre, quan la gespa que s’hi ha plantat estigui preparada i s’adeqüi a les necessitats d’aquest esport.