LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
1 juny 2020
Categories
General
Natura

L’Ajuntament de la Pobla organitza un concurs de balcons florits i decorats

L’Ajuntament de la Pobla organitza el primer concurs de balcons florits i decorats que premiarà balcons, terrasses, porxos o finestres amb plantes naturals que siguin visibles des del carrer; també s’hi poden incloure altres elements ornamentals. El concurs es farà dels dies 15 al 30 de juny i premiarà els 3 millors espais florits i decorats amb 200, 100 i 50 euros respectivament, i una planta per a cada un.

D’una banda, l’objectiu és embellir i posar color al municipi a través dels balcons, finestres, terrasses, patis i porxos de la Pobla. Els beneficis de les plantes són múltiples i en època de confinament pot aportar molts beneficis directes i indirectes a la gent que en té cura i que les té a prop, ja sigui perquè hi cultiva aliments, planta diferents tipus de flors, plantes aromàtiques,… D’altra banda, el concurs, indirectament, també vol donar suport a floristeries i gardens, tot fomentant les vendes en aquests establiments que han pogut aixecar la persiana fa poc.

La persona que vulgui participar haurà d’inscriure’s enviant un mail a telecentre@lapobladesegur.cat o presencialment al Telecentre. Les dades necessàries són: nom, cognoms, adreça i número de telèfon/mòbil. Les inscripcions es poden fer del dia 1 al 10 de juny, ambdós inclosos. L’Ajuntament facilitarà a tots els participants un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs i que haurà de ser col•locat de manera visible al balcó mentre duri el concurs. Les persones inscrites podran passar a recollir el seu distintiu al Telecentre.