Benvinguda de l’alcalde

Benvolguts veïns i veïnes, benvolguts visitants del nostre poble,

Abans de començar aquesta salutació vull remarcar el fet que, per a mi, i per a tot l’equip de govern del consistori municipal, és tot un honor poder-vos servir des de l’alcaldia i des de l’Ajuntament.

En nom de totes i tots els que formem la corporació municipal, vull donar-vos la més cordial benvinguda a la web municipal, que pretén ser la principal porta d’entrada de ciutadans i visitants a l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

Com a institució més propera, l’Ajuntament ha de facilitar la informació sobre els seus serveis, i fer-ho de forma clara i accessible. Aquesta pàgina web vol ser també una eina útil i funcional per resoldre gestions, per a la participació de la ciutadania en el govern de la localitat i per aconseguir la màxima transparència. Aquest portal ha de contribuir al fet que totes i tots sentim l’Ajuntament més nostre.

Les tecnologies digitals permeten acostar la informació d’una manera directa i ràpida i definir nous canals de relació amb les persones. Les vostres opinions, les vostres queixes són l’element imprescindible per millorar el funcionament de l’Ajuntament i fer del nostre poble, un poble a la mida de les necessitats de totes i tots.

Desitjo que aquesta web ens sigui l’eina útil de comunicació que tots necessitem.

Marc Baró.

Alcalde de la  Pobla de Segur